*
It is currently Sun Sep 24, 2023 8:21 pm

All times are UTC - 6 hours
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Nike vezetői kívánták LeBron-ot annak érdekében
PostPosted: Wed Sep 04, 2019 7:28 pm 
Offline

Joined: Thu Jun 21, 2018 9:04 am
Posts: 113
Nos, a LeBron Vintage gyűjteménye előtt a Nike frekvenciája az akkori 18 éves LeBron Wayne a 2003-as tavasszal együtt, személyes cipőjével együtt, jelentős 7 12 hónapos, 90 dolláros Zillion megállapodással.

A tényleges gyártó emellett nike teniszcipőt is előállíthat, ami valószínűleg a leghatékonyabb stílus trió volt. Tinker Hatfield, Eric Avar AS és Aaron Cooper annyira összeállt, mint a debütáló cipőjük - egy elektromos folyamat abban az esetben, ha jelenleg valójában 1 volt.

A konferencia után a ténylegesen megnevezett Full Wayne, House tapasztalta a merész és könnyű állítást a LeBron vonatkozásában: Mindannyian úgy tervezhetünk Reebok GL 12000 cipő eladó egy személyt, aki valószínűleg a legkényelmesebb golflabda cipő, amit ténylegesen betölt.

A tényleges trió számos rajzot, valamint a korai stádiumban látszik, ami szabadon húzott néhány motivációs jegyet a LeBron megkérdőjelezhető Hummer H2-jén, a tizennyolcadik személyes ajándékán keresztül. a tréning galléros formája, valamint a logótervezés helyzete, Nike Kaishi NS cipője, néhány változtatással a karcsúság felé a középtalpról.

Mivel Nike 90 zillion dollárral alacsonyabb volt, megérkezik, mert nem igazán meglepő, hogy a Swoosh megváltoztatta a kényes edzés gallérját egy sokkal nyitottabb középtávú logótervezéshez, háromszor körül a tényleges dimenziót.

Mindig is kijelentették, hogy a Nike vezetői kívánták LeBron-ot annak érdekében, hogy az 5. kategóriába kerüljenek, amikor csatlakozott a tényleges kategóriához, ezért előállíthatja a saját örökségét, mivel ez a mennyiség várhatóan transzcendens résztvevő, ahelyett, hogy Michael-et visszavágná. Az 's # 23. 5-ösnek tekintették azt az igazságot, hogy a teljes körű online játék a csoportról szólt, amit esetleg csaknem 5 munkát végezhet.

Megfigyeljük, hogy az LJ logótervezés választása, amelynek ötfokozatú fejléces cipője van, valójában az 1 rajz hátsó sarka tetejére mutat, míg egy további választási funkció 5 öltés körvonallal rendelkezik a középtalpral. Az egyénekre vonatkozó adatokat csaknem mindenképpen elbontották, amint Wayne véglegesen a 23-at választotta.

Ahogy a megjelenés az egész eljárás során kifejlődött, a Nike híres triójának integrált beépített cipője, az alkalmi cipők megerősítették az első év teljes teljesítményét. azonban ez volt a legújabb világbélés, amely segíthet a környezet megteremtésében Era Eove ilyen típusú, kényelmes és luxus cipőknek, a második pedig az a személy, akit felkapaszkodott. teljes hosszúságú belső hüvely, ami minden kedves, hangulatos cipőhöz készült, amely valamilyen módon csak a 110 dollárra vonatkozott.


Top
 Profile E-mail  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC - 6 hours


Who is online

Users browsing this forum: Majestic-12 [Bot] and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group